Всеукраїнський фестиваль "Карпатська Україна"

      В Ужгороді відбудеться Всеукраїнський фестиваль "Карпатська Україна"

  26-27 травня 2017 року в м. Ужгород Закарпатської області відбудеться Всеукраїнський фестиваль, спрямований на ушанування героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність України, "Карпатська Україна".

Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту України та Управління молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації.

    Мета заходу – ушанування героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність України; виховання молодого покоління у дусі національних традицій, духовності та патріотизму; підвищення рівня знань молоді про історію створення Карпатської України 1938–1939 рр.

    В програмі заходу: виставка світлин воїнів АТО, презентація національно-патріотичної літератури; виставка традиційних ремесел; диспут з учасниками фестивалю на тему: "Належне пошанування героїки Карпатської України"; марш Героїв центральними вулицями м. Ужгород; молебень та вшанування біля пам’ятника Августину Волошину (1874-1945); концерт кобзарів і лірників, фольк-рок гуртів; вшанування Героїв Карпатської України на Меморіальному кладовищі січовиків Карпатської України на Верецькому перевалі; нічний кінозал патріотичних художніх та документальних фільмів.

   За додатковою інформацією Ви можете звертатися до відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України (тел. (044) 246 62 35).

http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/30824