З ювілеєм!

DSC 0238

  6 січня 2021 року відзначає свій ювілейний день народження Ніколаєнко Віктор Денисович, ветеран педагогічної праці, людина, все свідоме життя якої повязано з Ногайським коледжем. Після навчання у 1971-1975 роках у Ногайському радгоспі- технікумі на агрономічному відділенні і закінчення з відзнакою, Віктор Денисович служив у лавах Радянської арміі, 9 років працював агрономом з захисту рослин в господарствах району. За цей час він отримав вищу освіту у Харківському сільськогосподарському інституті за спеціальністю вчений агроном, потім, майже 30 років віддав служінню на освітянській ниві- викладав профілюючі агрономічні дисципліни: «Технологія виробництва продукції рослинництва», «Кормовиробництво», був завідувачем колекційно-досліддного поля коледжу, завідувачем агрономічного відділення.

  Студентам дуже подобались заняття Віктора Денисовича. Де завжди панувала атмосфера доброзичливості, професіоналізму.Особливу увагу він приділяв звязку з виробництвом. З задоволенням проводив екскурсії у передові господарства району та області, був постійним учасником районних семінарів та конференцій фахівців с-г, цікавився новими розробками в галузі технології вирощування провідних сільськогосподарських культур, постійно підвищував свою педагогічну майстерність на КПК, під час стажування в с-г господарствах. За сумлінну роботу неодноразово був відзначений подяками та грамотами різних рівнів.    З теплотою і любовю згадують випускники агрономічного відділення Віктора Денисовича, а викладачі коледжу, крім професіоналізму, згадують чарівний голос та пісні в його виконанні.
  Викладачі циклової комісії агрономічних дисциплін від щирого серця вітають свого колегу з ювілеєм! Бажаємо міцного здоровя, добробуту, життєрадісності, невичерпної енергії!

З повагою викладачі циклової комісії
агрономічних дисциплін