Зі 100-річним ювілеєм, Ногайський коледже!

     baner

      Шановні викладачі, співробітники, ветерани педагогічної праці,
студенти, випускники!

    Щиросердечно вітаю вас із 100-літнім ювілеєм нашого освітнього закладу - ВСП «Ногайський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного».
     До цієї ювілейної дати наш освітній заклад підійшов із вагомими здобутками, проте творчий педагогічний колектив коледжу не зупиняється на досягнутому, окреслює нові перспективи розвитку.
      Усім керівникам нашого навчального закладу, які в різні роки внесли свій вагомий внесок у розвиток коледжу, низький уклін і велика шана. Завдяки їх зусиллям з’явився новий навчальний корпус, укріплювалася матеріально-технічна база спеціальностей, будувалися гуртожитки, їдальня, бібліотека, актова і спортивні зали, а також оздоровчий комплекс «Студент» на березі Азовського моря.

    Золотий фонд коледжу – педагогічні працівники, які впродовж всього існування навчального закладу забезпечували високий рівень підготовки фахівців для аграрного сектору України. Завдяки вам, шановні викладачі, наші випускники стали відомими не тільки в місті та області, а й далеко за межами нашого регіону.
    Особлива вдячність усім співробітникам, які, кожний на своєму місті, повсякденною працею забезпечують розвиток рідного закладу.
    Ми пишаємося нашими студентами! Своїм прагненням до навчання ви примножуєте здобутки рідного коледжу на різноманітних олімпіадах, конкурсах, у художній самодіяльності та спорті.
     Шановні випускники! Ви є гордістю Ногайського коледжу ТДАТУ! Завдяки вашій наполегливій праці в різних галузях економіки України, ви не тільки примножуєте здобутки нашої держави, але й підтримуєте імідж і славу своєї альма-матер.
      Шановні колеги, ветерани педагогічної праці, співробітники! Дякую вам за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро й багатство душі. Нехай доля дарує вам здоров’я, життєву силу, енергію, натхнення, щастя, талановитих і вдячних студентів!        Студентській молоді та випускникам бажаю, щоб життєві труднощі та негаразди не змусили вас зійти з обраного шляху, і ви зуміли протистояти всім витівкам непередбачуваної долі. Фортуна ж хай супроводжує всі миті вашого життя і допомагає у здійсненні найнеймовірніших задумів. Бережіть і цінуйте життя, достатку, гарного настрою і любові, миру і спокою, злагоди та впевненості у майбутньому!

DSC 7721

 З повагою, директор
ВСП «Ногайський коледж ТДАТУ»
Олександр Герченов