Переробка і зберігання продукції рослинництва

   24 вересня 2020 року для студентів 41 групи спеціальності 201 «Агрономія» (Виробництво і переробка продукції рослинництва) була організована екскурсія в межах програми навчальної практики «Переробка і зберігання продукції рослинництва» до ПСП «Приморський» з метою ознайомлення з особливостями розвитку галузі зберігання та переробки в господарстві. Студенти ознайомилися з технологічним процесом переробки гарбузів, вивчили принцип роботи обладнання, на якому відділяють насіння, відвідали сушарку. Також познайомилися з технологією виробництва борошна і випікання хліба на пекарні. 
   Дуже вдячні Ліпченко Миколі Миколайовичу та зав.пекарні Веретельніковій Наталії Володимирівні за таку можливість, адже недарма говорять, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

{gallery}Foto/2020/EkskursCHSP{/gallery}

Косенчук Н.П.