Привітання від Косенчука Леоніда Миколайовича – директора коледжу 2005-2011 рр.

  У 1921 році, в один із дуже тяжких років для тодішньої молодої держави, був заснований на території Ногайська навчальний заклад, як рішучий крок країни у майбутнє сільського господарства.
  2021 рік – це не тільки ювілей Ногайського коледжу, це і знаменна подія для всіх громадян території колишнього Приморського району, бо життя багатьох людей пов’язано з Ногайським коледжем. За ці 100 років роботи навчального закладу не тільки Запорізька область, а й далеко за її межами отримали дуже багато фахово підготовлених спеціалістів, які внесли великий вклад у розвиток аграрної галузі. Вони з гордістю носили, носять і будуть носити звання випускника одного з кращих навчальних закладів країни.

  Користуючись нагодою, я як колишній працівник коледжу, з великим задоволенням вітаю весь колектив разом із нинішніми студентами з ювілеєм. Впевнений, що ті великі здобутки минулих поколінь не пройдуть даром, а примножаться зусиллями нинішнього колективу, і сільське господарство і надалі буде отримувати всебічно підготовлених фахівців з урахуванням вимог сьогодення та майбутнього.
  Бажаю всьому колективу у ці, не найкращі для освіти роки, мобілізувати свій професіоналізм для покращення підготовки майбутніх спеціалістів, як запоруки роботи коледжу в наступні роки.
  Маю надію на те, що сучасні аграрні успішні підприємства регіону також приймуть участь у забезпеченні необхідної бази для виробничих практик студентів, розуміючи те, що тільки поєднання теорії та дієвої практичної підготовки – це єдиний шлях отримати дійсно грамотних, підготовлених до практичної роботи спеціалістів для кожного підприємства і галузі вцілому.
  Дуже важливе значення у цьому напрямку мають громади, під керівництвом яких інтегровані зусилля загальноосвітніх закладів, професійного ліцею та коледжу у змозі не тільки покращити професійну підготовку спеціалістів для сільського господарства, але й збільшити кількість молоді у селах, щоб забезпечити розвиток самих громад.
  І наостанок, з урахуванням побажань, зичу всім учасникам навчального процесу у коледжі здоров’я, як бази для професійного зростання всього колективу.
  Усім студентам, незалежно від форми навчання, бажаю ясного розуміння того, що майже все у житті залежить від зусиль кожного.
  Хай всім щастить у житті!


DSC 5502

З повагою, працівник коледжу
у минулому, Л.М.Косенчук.