Подорож до країни: Професії-Землевпорядник

   11 грудня 1999 року Президентом України Леонідом Даниловичем Кучмою підписано Указ, яким встановлено святкувати День землевпорядника України кожного року у другу суботу березня.
    Це свято увійшло в життя багатьох людей пов’язаних з цією професією. Ногайський коледж на став осторонь, так як тут навчаються майбутні землевпорядники - студенти напряму підготовки «Геодезія, картографія та землеустрій» за спеціальністю «Землевпорядкування».

   Викладачами циклової комісії землевпорядних дисциплін Голік С.М., Пуд К.О., Ганчевою Г.В., Примаком В.В. розроблено навчальні та виховні заходи, що сприяють вихованню любові до обраної професії, почуття гордості та відповідальності за наше основне національне багатство – землю.
  Одним із перших заходів було проведено урочисте відкриття тижня циклової комісії землевпорядних дисциплін – лінійка на відділенні. Продовжив тиждень відкритий виховний захід у гуртожитку коледжу інтелектуальна гра на тему «Подорож до країни: Професії-Землевпорядник» підготовлений і проведений викладачами Голік С.М., Пуд К.О.. Приймали участь студенти 46 та 36 групи, які були розділені дві команди «Проектанти» та «Коледжівці». Конкурсні завдання були цікаві, завдяки тому, що подані вони в ігровій формі, це ще більше розпалило вогонь азарту в студентів. Перемогла, як завжди – дружба.