Заняття-конкурс «Бізнес-старт»

    Однією із форм проведення занять з дисципліни «Бухгалтерський облік« є конкурс-гра, який користується популярністю серед студентів. 

Заняття-конкурс зі студентами 20 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» проведено викладачем Власовою Н. В.

    Беручи участь у такому конкурсі студенти мають можливість випробувати свої здібності у боротьбі з гідним суперником, вчаться творчо мислити, здобувати знання, швидко орієнтуватися в ситуації, знаходити вірні відповіді.
   Активно приймали участь у грі-конкурсі Бадікян Богдан, Банова Вікторія, Завадська Діана, Ігнаток Ілля, Таряник Катерина, які за підсумками конкурсу стали переможцями.
Студенти цієї групи більш повно та дохідливо, за допомогою віршів, пісень, в коротких фразах, прислів’ях висловлювали свої думки про облік, економіку, фінанси, працю та гроші.
 Професіоналізм фінансиста формується в процесі навчання і постійного самовдосконалення. Захоплення своєю справою спонукає вивчати обліково-фінансові дисципліни та стати знавцем своєї справи.

P81113-111853

 


Викладач спецдисциплін Власова Н.В.