Калейдоскоп шани хліборобської праці

   19 листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства та переробної промисловості. Напередодні свята в ВСП «Ногайський коледж ТДАТУ» відбувся відкритий виховний захід, присвячений цій даті. В.о.директора коледжу Герченов О.В. привітав всіх присутніх з професійним святом, адже коледж готує кваліфікованих спеціалістів саме для цієї галузі.

  Були вручені подяки студентам, які взяли найактивнішу участь в сільськогосподарських роботах на навчально-дослідному полі коледжу: Шопову Євгену, Мікуляку Івану, Попову Дмитру, Рагуліну Олексію, Слобозіяну Сергію, Хачатряну Максиму, Алтуніну Івану, Губарьову Івану, Тартусу Артему, Проценко Денису, Куцевляку Данилу, Мовчану Максиму, Іовову Михайлу, Симоненко Олегу, Клиновому Артему, Вакар Давиду, Коледі Михайлу, Панкратову Сергію, Смешко Олександру.
    Виховний захід пройшов нестандартно. Було створено калейдоскоп шани хліборобської праці, який висвітлював сільськогосподарську тематику в міфах та легендах, у віршах, в творах українських письменників, в народних піснях та танцях, полотнах видатних художників і, навіть, в іграх.
   Виховний захід підготували студенти 11 групи, які навчаються лише на першому курсі. Це був їх творчий дебют. Незважаючи на хвилювання, захід вдався. Яскраві декорації і костюми, веселі пісні та цікавий, пізнавальний сценарій створили незабутню атмосферу і святковий настрій.

 

Класний керівник 11 групи
Косенчук Н.П.