Тиждень циклової комісії агрономічних дисциплін

  У жовтні 2018 року в коледжі проходив тиждень циклової комісії агрономічних дисциплін з метою активізації роботи викладачів та студентів з розвитку пізнавальної діяльності студентів, формування інтересу до обраної спеціальності.

  Під час тижня було проведено низку цікавих та змістовних заходів. Зокрема, викладач Косенчук Н.П. і студенти 21 групи відвідали ПСП «Приморський» - одне з базових господарств, в якому студенти коледжу проходять виробничі практики, та ознайомилися з інноваціями у галузі виробництва сільськогосподарської продукції, з сучасною організацією праці в господарстві, новітньою технікою.

 Прес-конференцію на тему: «Наші друзі-вітаміни» провела викладач Косенчук С.М. зі студентами 21 і 28 груп. Цікаво, в ігровій формі, студенти ознайомили присутніх з найбільш поширеними вітамінами, їх роллю в житті живих організмів, особливо людини. У квесті «Подорож до Agroland» взяли участь студенти 48 і 41 груп спеціальності 201 «Агрономія» і всі викладачі циклової комісії агрономічних дисциплін. Командам, згідно з маршрутним листом, потрібно було виконати швидко та правильно завдання на різноманітних локаціях: тваринництво, насінництво, ботаніка, рослинництво.
  Насиченим було і життя гуртожитку. Під час позааудиторного заходу «Корисні комахи» мешканці гуртожитку слухали цікаві виступи викладачів Волкової Н.І. і Суркової Т.Є. та студентів, які супроводжувались яскравими презентаціями, фрагментами відеофільмів.
 Позааудиторний захід «Країна мрій-Кукулабія», який провела викладач Косенчук Н.П. зі студентами 21 групи, був заключним в програмі тижня циклової комісії. Студенти ознайомились з нетрадиційним підходом до впровадження сучасної технології вирощування з проведенням масових заходів на прикладі однієї з зернових культур – кукурудзи. Така технологія підвищує агрономічну грамотність населення, дає можливість залучити агровиробників до створення подібних агропарків, сприяє патріотичному вихованню.